FESTA KUKUR TIHAR

by | febr. 18, 2022 | Kukur Tihar, Uncategorized

El dia dels gossos (27 de Febrer del 2022)

Vine a pasar-ho bé amb el teu gos, es el seu dia.

Kukur Thiar es una 🥳 celebració en honor als gossos 🐶 i la seva especial relació amb l’ésser humà. Al Nepal, la tradició diu que són els missatgers del Déu de la mort i cuiden les portes de vida futura, aquest esdeveniment és una barreja entre misticisme i folklore. El gos tingui o no una família humana es converteix en el protagonista durant tot el dia, on l’abús o l’abandó no hi tenen cabuda.

Se’ls homenatja amb collars de flors 🌸🌷🌻 al voltant del coll i pintant la tikata o tika al front, és una manera de reconèixer el respecte i la dignitat que aquests fidels peluts es merèixen

Nosaltres ho celebrarem per carnestoltes 🎭 i farem una festa animalista 🤗🐶 on premiarem tots els gossos assistents amb un 🌸🌷 collaret de flors pintant-los el Tika al front i saboroses gallets 🍬🍪.

👉🏼 T’expliquem la nostra programació: 👈🏼


La festa comença a les 11:30h i durant el transcurs de la festa es farà un gimcana, en què es lliuraran molts premis per als humans i peluts.

La Vocalia Gossos de Sant Martí promou les adopcions com a primera opció de tinença i com a forma de lluitar contra l’abandó, per això en qualsevol activitat que fem sempre ens acompanya diferents protectores.

A més ens acompanyaran dues veïnes molt creatives i que sempre ens recolzen a totes les nostres festes animalistes.

I com convidats especials tindrem als AMICS DEL NEPAL, una entitat sense ànim de lucre


Un especial agraïment a tots els notres col·laboradors que donaren support i han fet possible la gimcana :