Parc de Sant Martí

by | gen. 17, 2023 | General

El projecte de l’estació intermodal Barcelona-La Sagrera és un projecte de transformació urbana que afecta un entorn de més de 4 km de longitud i que , a més de la infraestructura de la nova estació i els seus entorns. I es convoquen dues sessions participatives, la sessió informativa que va ser el Dijous 2 de Juny i la sessió de debat el Dimarts 21 de Juny.

Amb aquest cartell la Vocalia feia difusió sobre la transformació que patiria el Parc de Sant Martí per “El projecte del parc de Sant Martí i la seva connexió amb l’estació“.

En la sessió de debat tractarien sobre el trasllat de l’esbarjo per a gossos i la transformació del Parc de Sant Martí, i es va celebrar el dimarts 21 de Juny al Centre Cívic de Sant martí (Selva de Mar, 215).

La Vocalia i veïns amb gossos hem participat al debat.

Com a usuaris del Parc, veïns i families amb gossos hem sugerit el seguent:

– 𝗡𝗼 al trasllat de l’Àrea d’esbarjo per a gossos. 🙅‍♂️

– En cas de trasllat🤔, que siguin amb les mateixes mesures o ampliació, millores (papereres, retirar cubs de ciment, retirada de la malla/filferro de les plantes i més ombra 🥵 )

– Compartir més espais verds com a zona ZUC (a més de l’esbarjo). 👥🏡🐕


La implicació de veïns en sessions informatives o de debat, ajuda a construir un barri per a tots, on tots tenim cabuda.😊💗🐶