Col·laborem amb el barri

by | ag. 1, 2021 | Uncategorized

Des de la vocalia, cada 3 o 4 cops a l’any iniciem la campanya de conscienciació de la importància de mantenir el nostre barri el més net possible i ser responsables, com mantenir els nostres pipicans i l’entorn del barri.

Això ho fem repartint botelles de plàstic per omplir d’aigua i diluir els pipis i bossetes per la recollida dels excrements amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’Associació de veïns de Sant Martí de Provençals. També intentem cuidar i mantenir les instal·lacions de l’àrea d’esbarjo del nostre barri, amb petites pales per recollir els excrements per facilitar la tasca.

També per conscienciar a la gent, vàrem posar rètols on es faciliten unes guies bàsiques de normatives d’ús de les instal·lacions a l’àrea d’esbarjo habilites per als nostres gossos.

En ser una àrea de gossos nova els arbres plantats són encara molt petits i amb poques fulles, per això, va sorgir les necessitades de donar ombra per tal de garantir àrees amb ombra per als gossos instal·lant lones per mitigar una mica la calor dels dies calorosos d’estiu.